BauMachine

Me përvojë disa vjeçare në shpërndarjes, BauMachine ka një ekip shumë të aftë dhe të motivuar për të përmbushur nevojat tuaja duke siguruar në kohë rekorde pajisjet më cilësi të lartë dhe çmime  konkurruese.

Me kalimin e viteve, BauMachine gjithashtu ka zhvilluar partneritet me shumë prodhues në Evropë, Amerike dhe Azi, duke përfshirë produkte që përfshijnë Motori dhe pjesë të motorit, pompa, filtra, gypa, vaj, zinxhirë, pjesë për karroceri , bateri etj.  BauMachine  ofron gamën të gjere të produkteve, cilësi  dhe çmime të favorshëm.  Ne jemi burimi juaj për zëvendësimin e pjesëve të Machinerive në industrinë e rëndë.

Të gjitha pjesët i dërgojmë nga magazina jonë, e cila ndodhet në Komoran, 13050 Drenas, Republika e Kosovës (EVROPA).

NA kontaktoni

Lokacioni

AUTOSTRADA IBRAHIM RUGOVA, M9, KOMARAN, DRENAS 13050, KOSOVE

Kontakti

Mobil: +383 49 439 439

Mobil: +383 48 854 677

Email : baumachineks@gmail.com

Our Hours

Hene – Djelle 08:00 – 18:00

Na ndiqni